Senaste nytt från redaktionen

Vi Läser nominerade till Årets tidskrift!

av Jonas Eklöf

Arets tidskrift_est

I dag står det klart att titeln är nominerad till Årets Tidskrift. Dessutom är AD Johanna Jonsson nominerad till Årets AD. Vi passade på att skicka ut ett pressmeddelande som lät ungefär så här:
– Det är fantastiskt roligt. Vi firar fem år i höst och jag har svårt att tänka mig ett bättre sätt att fira än vår dubbelnominering, säger Jonas Eklöf, chefredaktör Vi Läser.
Johanna Jonson är AD på Vi Läser, men sedan några månader tillbaka även AD för hela företaget AB Tidningen Vi.
– Om inte rubriken är bra blir formen inte snygg, allt är ett samarbete. Men det är hemskt kul att bli uppmärksammad, säger Johanna Jonsson.
Vi Läser startade 2008 av AB Tidningen Vi som landets första breda tidning om böcker och läsande. Upplagan har ökat stadigt sedan starten och tidningen har blivit en allt viktigare röst i Bok-Sverige.
– För ett drygt år sedan gjorde vi om tidningen. Då fick den sin egen, unika röst – såväl till innehåll som form. Sedan dess har Vi Läsers fantastiska redaktion, med Jonas Eklöf i spetsen, slipat vidare så att titeln bara blir bättre och bättre för varje nummer. Det har juryn uppenbarligen sett. Liksom att Johanna är landets duktigaste AD, säger Sofia Wadensjö Karén, vd på AB Tidningen Vi.

Den 14 november på Tidskriftsgalan står det klart vilka vinnarna är. 

Du kanske också gillar