Yukiko Duke i samtal med Lars Lerin på Litteraturbåten förra året.
Evenemang

Litteraturbåten 2016

av Lena Thelenius

Nu är det dags att boka din biljett till Litteraturbåten 2016.Den 15, 16 och 17 mars kastar vi loss för ännu ett magiskt dygn tillsammans. Lasse Berg, Suzanne Brøgger och David Lagercrantz kommer. Kommer du?

Under våra 23 timmar till havs får du lyssna till spännande föredrag, mingla med författarna och få din bok signerad. Ta med din mamma, ett barnbarn, din bokklubb eller åk på egen hand. Vi lovar att du får ett oförglömligt dygn!

Suzanne Brøgger i Sölve.

Suzanne Brøgger i Sölve. Foto: Sofia Runarsdotter.

 

 

Suzanne Brøgger
Möt en av Nordens främsta författare. Efter ett nästan 40-årigt författarskap och uppmärksammade och älskade böcker som Fräls oss ifrån kärleken, Crème fraîche, Ja, Transparence och Jadekatten gör hon nu sin debut på Litteraturbåten. Här kan du läsa Yukiko Dukes stora porträtt med Suzanne Brøgger.

litteraturbat-2016-lasse-bergLasse Berg
Var kommer vi ifrån? Den frågan har drivit författaren, journalisten och folkbildaren Lasse Berg in i ett livslångt utforskande av mänsklighetens historia. Efter hans bejublade framträdande 2007 är det nu dags för efterlängtad återkomst – 40 år efter att han tilldelades Vi:s litteraturpris.

David Lagercrantz
Efter en Sveriges största boksuccéer någonsin – den Augustprisnominerade Jag är Zlatan – är David Lagercrantz nu tillbaka med den omtalade fortsättningen på Stieg Larssons Millennium-serie, Det som inte dödar oss. På Litteraturbåten berättar han om hur det var att stiga in i ett av vår tids mest lästa författarskap.


Fler namn tillkommer inom kort.

BOKNING: Ring Tallink Silja på 08-666 33 33 eller boka på Tallink Siljas webbplats.

PRIS: Från 1 880 kr/person del i E4-hytt.

RABATT: Som prenumerant får du 200 kronor i rabatt. Uppge bokningskod ”VI” och ditt niosiffriga prenumerantnummer (som finns på din faktura samt på baksidan av din tidning).

Läs också:  Vi & våra vänner

I PAKETET INGÅR: Föredrag, boende, buffémiddag inkl. dryck
(vin, öl eller vatten), frukost och fika. Annat middagsalternativ kan bokas.

 

Du kanske också gillar